avloppsgrodor

Prefabricerade rörsystem reducerar installationstiden

När avloppssystem planeras i fastigheter är det oftast många rör och ledningar som ska monteras på plats i väggar och golv. Istället för att avloppsgrodorna kommer som lösa delar levererar vi ett komplett och färdigt rörsystem som är helsvetsat, innan till exempel golven gjuts eller det monteras i undertak. Ibland kommer det kompletta rörsystemet i betongblock helt färdiga för installation, inga lösa delar.

Att prefabricera avloppssystem innebär att vi kapar och sätter ihop avloppsgrodor till kompletta system i vår produktionsanläggning. Systemen skräddarsys efter varje kunds unika krav. Därefter levererar vi rörssystemet till byggarbetsplatsen ”just-in-time”, färdigt för installation.?

Våra lösningar för avloppssystem har optimala ljuddämpande egenskaper och är lätta att montera. Avloppssystem med ljuddämpande egenskaper används i alla typer av byggnader, i bostäder, kontor, hotell, sjukhus och kommersiella fastigheter m fl.

Om Beulco Armatur

Beulco Armatur är specialister på VVS-lösningar och ett av Sveriges ledande företag inom VVS.
Våra framgångar beror på ett genuint intresse och engagemang för våra kunders behov av olika produkter som löser problem och effektiviserar.
Läs mer...

 

NYHETSBREV