Fördelarskåp


Vattenmätarskåp för villa
Vattenmätarskåp för inbyggnad i vägg, komplett med konsol, avstängningsventiler, kontrollerbar backventil, koppling för inkommande PEM-rör och eventuellt fördelningsrör. Denna modell är avsedd för vattenmätare 190 eller 220 mm och mätning av tappvatten i villa. Skåpet är framtaget i enlighet med Svenskt Vatten och branschens krav på prefabricerade vattenmätarskåp. Som standard finns fyra modeller, med eller utan fördelningsrör. Inkommande kallvatten på vänster eller höger sida.
Arbetstemperatur: +2°C/+70°C beroende på innehåll, omgivning +40°C.Fördelarskåp för tappvatten
Fördelarskåp för fördelning av tappvatten i fastighet. Som standard finns tre storlekar 450, 550 och 750 mm bredd, men andra storlekar vad gäller bredd, höjd och djup finns på begäran. Antal slingor på fördelare och övrigt innehåll såsom mätare, ventiler och rörsystem anpassas helt enligt önskemål. Anpassad till Säker Vatteninstallation.
Arbetstemperatur: +2°C/+70°C beroende på innehåll, omgivning +40°C.Mätarskåp för lägenhet
Fördelarskåp för mätning av t ex tappvatten i lägenhet. Som standard finns tre storlekar 450, 550 och 750 mm bredd, men andra storlekar vad gäller bredd, höjd och djup finns på begäran. Antal slingor på fördelare och övrigt innehåll såsom mätare, ventiler och rörsystem anpassas helt enligt önskemål. Anpassad till Säker Vatteninstallation.
Arbetstemperatur: +2°C/+70°C beroende på innehåll, omgivning +40°C.

Om Beulco Armatur

Beulco Armatur är specialister på VVS-lösningar och ett av Sveriges ledande företag inom VVS.
Våra framgångar beror på ett genuint intresse och engagemang för våra kunders behov av olika produkter som löser problem och effektiviserar.
Läs mer...

 

NYHETSBREV