prefab

Prefabprocessen

Fyra enkla och trygga steg:

Steg 1. Tillsammans med kunden går vi igenom behov och krav på prefabricerad produktlösning. Vi gör en kravspecifikation som kan innehålla information om produktval, material, storlek, funktion, tillbehör etc. Vi diskuterar även logistik- och lagerlösningar utifrån kundens behov.

Steg 2. Vi tar därefter fram en komplett prefabricerad lösning.

Steg 3. När all fakta är på plats startar vi monteringsarbetet. Produktlösningarna monteras i vår egen produktionsanläggning och förpackas därefter enligt kundens krav.

Steg 4. En leveransplan har tagits fram i steg 1. Logistik- och eventuella lagerlösningar sker utifrån kundens specifika behov. Vi ser till att de färdigmonterade produkterna levereras ”just-in-time” till byggarbetsplatsen.

Återkoppling

Varje projekt följs alltid upp. Nöjda kunder återkommer och vi utvecklar långvariga relationer, där vi har möjlighet att fortsätta bidra med vår kompetens inom prefabricerade VVS-lösningar.

Om Beulco Armatur

Beulco Armatur är specialister på VVS-lösningar och ett av Sveriges ledande företag inom VVS.
Våra framgångar beror på ett genuint intresse och engagemang för våra kunders behov av olika produkter som löser problem och effektiviserar.
Läs mer...

 

NYHETSBREV